Her på siden,vil vi se om vi kan samle op på nyhedder fra sikrings branchen

Har du hør eller læst en god artikkel, modtager jeg dem gerne på mail

/

Jan Julin

Årets danske sikkerhedsvirksomhed


Frank Eriksen fra Elsec sammen med Jonny Sj÷berg, AR Media
Frank Eriksen fra Elsec sammen med Jonny Sjöberg, AR Media

 

Fagbladet Detektor tildelte i går på Sectech-messens aftenbanket Elsec A/S udmærkelsen Årets danske sikkerhedsvirksomhed 2014.


 

Prisen er givet ”for altid at have kvalitet og sikkerhedsbranchens seriøsitet og omdømme for øje samt for at være fremsynet i markedet, være blandt de allerførste inden for certificering og aktivt benytte kvalitetsarbejdet til en imponerende vækst.”

Elsec A/S, med domicil i Hvidovre, er en 100% danskejet virksomhed. På sikringsområdet tilbyder virksomheden løsninger inden for alarmanlæg, adgangskontrol, overvågning, brandalarmeringsanlæg, samtale- og kaldesystemer, talevarslingssystemer, opbygning af kontrolcentraler og vagtrum, integrerede systemer samt låseteknik.

Elsec er kendt for sin service og sine specialtilpassede løsninger og har mange års erfaring med projektering og udførelse af el- og sikringsarbejde i virksomheder og offentlige institutioner.

Firmaet beskæftiger ca. 47 medarbejdere, hvis kompetencer styrkes med løbende efteruddannelse. Målsætningen er til enhver tid at sikre kunden den bedste service og løsning, hvor krav til drift, funktionalitet, sikkerhed og teknik søges opfyldt med kundens ønsker og behov som centrum.

 
Designed by Mouritsen Visualized
Hosted by E-hjemmeside.dk
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk