Afpressede handlende investerer i kameraer

Det er langtfra slut med trusler mod erhvervsdrivende på Nørrebro, skriver mx metroxpress. Handlende i lejede lokaler kærver af deres udlejer at få lov til at sætte kameraer op.

Kilder, som avisen har talt med, oplyser, at mindst fire erhvervsdrivende over de sidste måneder har oplevet trusler og overfald fra bandemedlemmer, som ville have beskyttelsespenge. Det er sket i området omkring Guldbergsgade på Indre Nørrebro. Ingen af de lokale tør dog stå frem, men en lokal udlejer bekræfter, at han af samme grund har givet sine lejere lov til at ansøge om at sætte videoovervågning op:

-Jeg støtter fuldt ud lejerne, og jeg har også selv sat kameraer op, for det kan jo lige så godt gå ud over os, siger udlejeren Bjørn Moe og tilføjer, at han har lejere, der overvejer at sige deres lejemål op, hvis de ikke længere føler sig trygge i området.

Leder af Københavns Politis særlige bandeenhed Lau Thygesen lover, at man vil se nærmere på problemet og opfordrer til, at alle trusler meldes til politiet.

KIlde: mx metroexpress

 
Designed by Mouritsen Visualized
Hosted by E-hjemmeside.dk
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk