Danske tankstationer får norsk sikringsløsning


Norske Infratek Sikkerhet er valgt som leverandør af højteknologiske løsninger til elektronisk varesikring og kameraovervågning på tankstationer over hele Danmark. Aftalen er indgået af BFI Indkøb A/S, som varetager en lang række tankstationers interesser. "Vi tager nu en stor bid af det danske marked", lyder det stolt fra Infratek.


 

Formålet er, at svind og tyveri på tankstationerne skal reduceres. Varesikringen rettes først og fremmest mod butikkerne, mens kameraovervågningen skal sikre både benzinstandere og varer. Aftalen gælder i første omgang i ét år.

- Vi er meget glade for denne aftale. Vores fokus har været at forbedre sikkerheden på danske benzinstationer. Dette er et vigtigt skridt videre, og reduceret svind vil også genspejles i vores nettoresultat. Den forøgede sikkerhed vil også give os mulighed for at eksponere varerne i større omfang end tidligere – hvilket vil kunne føre til øget salg, siger Bjarne Månsson, administrerende direktør i BFI Indkøb A/S.

Bjarne Plahn, administrerende direktør hos Plahn Systems, Infrateks danske datterselskab, er stolt over at ha fået en aftale med BFI Indkøb:
- BFI Indkøb repræsenterer rigtig mange af de danske tankstationer, og den ny aftale er med til at styrke vores position. Vi er overbevist om, at tankstationerne vil opleve mange fordele i og med den nye aftale, siger Plahn.

- Ved at indgå denne aftale tager vi en stor bid af det danske marked. Aftalen er i tråd med vores planer om at vokse i hele Norden, da tankstationerne i resten af regionen også har behov for elektronisk varesikring og kameraovervågning, siger Roy Tuhus, nordisk salgs- og markedsdirektør for retail i Infratek Sikkerhet.
 
Designed by Mouritsen Visualized
Hosted by E-hjemmeside.dk
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk